Koření

Přípravu vařených brambor si dnes už ani neumíme představit bez použití koření zvaného kmín. Ten je silně aromatický a můžeme jej najít jak v celé, tak mleté a drcené podobě. Nejpoužívanější je právě v Evropě, kde se přidává do mnoha jídel.
Nejčastěji používaným českým koření je jednoznačně kmín. Bez něj bychom si neuměli představit přípravu tradičního chleba nebo i jen uvařené brambory. Dodává jídlu specifickou chuť a jeho aroma je značně silné. Kmín je obecně dvouletá rostlina, jejíž květy vytváří semena, které již známe. Své účinky má na lidské trávení, kdy pomáhá proti žaludečním křečím. Výborná je také na léčbu kašle nejen u dětí.

Kmín celý

Připravte si skvělé domácí pečivo s pomocí koření nazvaného kmín celý. Jeho chuť doladí přesně to, co váš chleba potřebuje.

Koření
5 (100%)1